ANFI DEL MAR

 Anfi del Mar byr på en eksklusiv og eksotisk ferieopplevelse.

Velkommen til Anfi del Mar – ditt drømmereisemål på Gran Canaria!

På anfi.no inviterer vi deg til å oppdage en uforglemmelig opplevelse ved det spektakulære feriestedet Anfi del Mar. Beliggende på den solfylte øya Gran Canaria, omgitt av azurblått hav og gylne sandstrender, har vi skapt et paradis for reisende som søker en eksepsjonell ferie.

Hva kan du forvente som vår gjest? La oss guide deg gjennom noen av de fantastiske tilbudene som venter på deg:

 

  • Luksuriøse overnattingsmuligheter: Anfi del Mar tilbyr et bredt utvalg av moderne og komfortable overnattingsenheter. Fra romslige suiter til eksklusive villaer med privat basseng, kan du velge det som passer dine preferanser og behov. Uansett hva du velger, vil du bli omgitt av førsteklasses fasiliteter og eksepsjonell service.
  • Fantastiske strender: Ved Anfi del Mar får du tilgang til noen av Gran Canarias vakreste strender. De myke sandstrendene er perfekte for soling, vannaktiviteter eller bare avslappende spaserturer langs kysten.
  • Vannsport og aktiviteter: Vi er stolte av vårt brede utvalg av vannaktiviteter for våre gjester. Enten du er en erfaren vannsportentusiast eller ønsker å prøve noe nytt, kan du kose deg med alt fra dykking og snorkling til vannski og seiling.
  • Avslapning og velvære: For de som søker avslapping og velvære, tilbyr Anfi del Mar en rekke spa- og velværeopplevelser. Vår luksuriøse spaavdeling vil sørge for at du blir skjemt bort med beroligende behandlinger og avslappende atmosfære.
  • Golfparadis: For golfentusiaster er Anfi del Mar et sant paradis. Vi har en av de mest spektakulære golfbanene på øya, designet av den verdensberømte golfarkitekten Robert Trent Jones Sr. Nyt en runde golf mens du nyter den fantastiske utsikten over Atlanterhavet.
  • Gourmetmat og restauranter: Vår resort har flere restauranter og barer som tilbyr et bredt utvalg av kulinariske opplevelser. Uansett om du vil nyte lokale delikatesser eller internasjonale retter, vil våre talentfulle kokker sørge for en smakfull opplevelse.
  • Barnevennlig atmosfære: Anfi del Mar er det perfekte stedet for familieferien. Vi tilbyr barnevennlige fasiliteter, lekeplasser og aktiviteter som holder de små engasjerte og underholdt under hele oppholdet.

Vi på anfi.no ønsker å gi deg en uforglemmelig opplevelse på Gran Canaria. Bli med oss ​​for en drømmeferie der vi tar oss av alle detaljer, slik at du kan slappe av, utforske og skape minner som varer livet ut. Velkommen til Anfi del Mar – paradiset du alltid har drømt om!